A Moringa Oleifera fogyasztása, a Moringa levél és tea hatásai az egészségre.

A JÓ ÉTREND
a legjobb orvosság !

Az egészséges, erős testhez rengeteg jó minőségű tápanyagra van szükség: fehérjékre, zsírokra, szénhidrátokra, ásványi anyagokra, vitaminokra és nyomelemekre. Rohanó világunkban azonban nem táplálkozunk elég változatosan és jó minőségben.
A Moringa Oleifera - rendkívüli módon -, mindezeket tartalmazza! Különféle antioxidánsok, aminosavak, fontos vitaminok, ásványi anyagok és nyomelemek gazdagítják a sort, nem beszélve a rostokról.

A MORINGA
levele különleges !

A Moringa fa összes része közül a levele tartalmazza a legtöbb tápanyagot. Ráadásul a szárított Moringa levél több tápanyagot tartalmaz, mint a friss, nyers levél. Ez alól csak a C vitamin kivétel. A szárított levelet nem csak Indiában fogyasztják. Viszonylag igénytelen növény, ezért Moringa ültetvények vannak már Ázsiában, Afrikában és Közép-Amerikában is. Többek között készül belőle Moringa tea vagy Moringa smoothie is.

A MORINGA LEVELE
segíthet a(z)

 1. káros szabad gyökök elleni küzdelemben...
 2. energiaszint fenntartásában...
 3. gyulladások csökkentésében...
 4. immunrendszer erősítésében...
 5. öregedés lassításában...
 6. vérnyomás csökkentésében...
 7. vércukorszint csökkentésében...
 8. jó emésztésben...
 9. erőnlét fenntartásában...
 10. pihentető alvásban...
 11. méregtelenítésben...

KOFFEIN MENTES
Moringa energia !

A legjobban elterjedt élénkítő szerünk a kávé és a tea. Azonban a koffeinnek és teinnek számos rossz hatása van, amelyeket viszont a Moringa levélből készült tea vagy smoothie nem produkál, mégis segít az energiaszint növelésében. A koffein gyorsan emeli meg az energiaszintet, a Moringa teában és smoothieban található tápanyagok lassan, fokozatosan. A kávéval szemben a Moringa levél nem okoz heves szívdobogást, izzadást, feszültség-érzetet, vérnyomás ingadozást, majd a hatás elmúltával kimerültség érzetet.